Krem miodowy z imbirem. Doskonały produkt- zwłaszcza do herbaty, chociaż można dodać go do kawy(raczej białej). Imbir doskonale rozgrzewa, więc herbatka z czasie jesiennych pluch, czy zimowych mrozów będzie jak znalazł. Pasuje do herbat owocowych, herbaty miętowej, zielonej. Można go połączyć z cytryną, maliną czy innymi, podobnymi dodatkami.
Krem miodowy z imbirem i cytryną – harmonijny smak, zdolny do zawładnięcia każdego serca. Komponenty w nim zawarte idealnie się uzupełniają. Cytryna z korzeniem imbiru ożywia nasz organizm i zwiększa kwasowość w żołądku, natomiast miód wielokwiatowy odwrotnie uspokaja i zmniejsza kwasowość. Ale te różne składowe naszego kremowego miodu, łączy coś wspólnego- ogromna ilość przydatnych substancji: Witaminy grupy B, C, D, E, K, PP i A, Minerały - wapń, fosfor, potas, siarka, sód, magnez, żelazo, cynk i miedź. Polecamy do herbaty i zimnych napoi.